2oo8

Snart är 2oo8 slut XD

Skall bli ganska skänt att börja om på ett nytt år. Har hänt en del grejer detta året. Första riktiga pojkvän, som sabbade de. Stockholm med Olivia och familjen, Ny skola m.m.

Iaf igår åkte jag in till akuten på östra sjukhuset i Göteborg, har haft ont i huvudet sen i lördags den 27 December. har tagit massa tabletter med inget av de har hjälpt så åkte jag in till akuten i Lerum i förrgår måndagen den 29 December och fick starkare tabletter på recept de hjälper för stunden men har inte gått över helt så jag och pappa åkte in till akuten igår vid 18-tiden. vi kom dit och fick vänta en timme på att få ta prover, temp och så satte de en nål för senare skulle jag göra skall röntgen, när nålen var satt så gick jag och poappa till pressbyran för att köpa nått att äta. det blev korv och bröd, sen ringde jag Moa och Sara och de kom och hälsade på. medans vi väntade på tid hos röntgen. kom in till röngen vid halv 9. så var det två sjuksköterskor som var där, ena berättade för mig hur det hela skulle gå till och den andra gjorde iordning apparaten mm. Iaf jag fick lägga mig på en slags bänk och bänken åkte igenom en stor cirkel som var en kamera som snurrade runt runt runt, för att få bra bilder var tvungen att ligga helt stilla. de hade ju satt en nål i vänstra armen tidigare för att de skulle spruta in kontrast  för att få tydligare bilder. när de gjorde de s blev jag helt varm i kroppen och kändes som att jag skulle pissa på mig men det gjorde jag inte XD.
efter det vid tio tiden så skulle man vänta på en läkare som skulle kolla på röntgen bilderna och undersöka mig. han trodde det var spännings huvudvärk precis som läkaren på Lerums värdcentral. och sa att jag skulle ta Ipren ist för Panocod som var namnet på receptet till tabletterna. sen åkte vi hem. kom hem vid halv ett på natten. så det var ett ganska bra tag man var där.

idag har jag mest latat mig sov till 2 typ och sen har jag lyssnat på musik vart med mamma och handlat, haft nt i huvet och aa, inte nu sitter jag här har precis varit nere och ätit årets sista måltid. som blev musslor (vilket jag inte åt) till förrätt och sen potatis med lax som var urgott.

Imårron skall jag packa packa packa packa, eftersom jag skall åka till Stockholm på fredag morgon. tåget från Göteborg går 06.42 måste åka 05.50 hemifrån med andra ord gå upp halv fem på morgonen. heter man Emmeli så blir det nog ganska svårt att gå upp så tidigt eftersom jag oftast vill ligga och dra mig, men jag måste ju upp och jag får inte missa tåget.

Nu skall jag ner och kolla på tv och platta morsans hår XD ha det bäst vi ses nästa år <3<3<3

Puss & Kram <3<3<3